2018-10-03 11:19:56

PRIHVATI IZAZOV I DOPRINESI ZA BOLJU HRVATSKU

Započele su prijave za najveći nacionalni volonterski projekt u Hrvatskoj 72 sata bez kompromisa.

https://youtu.be/vMPmWeoutII

Volonterski projekt 72 sata bez kompromisa okupit će od 18. do 21. listopada 2018., petu godinu zaredom, oko 3000 mladih na 300 različitih akcija u Dubrovniku, Metkoviću, Osijeku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Zadru i Zagrebu.

Budi i TI dio ovog volonterskog vala u Zagrebu da zajedno preplavimo Hrvatsku dobrim djelima i pozitivnim duhom!

Organizator projekta u Zagrebu je udruga Studentski katolički centar Palma koji trenutno kroz različite projekte okuplja više stotina mladih – srednjoškolaca, studenata, zaposlenih i nezaposlenih.

Pripremaju se SOCIJALNE, RADNE I EKOLOŠKE akcije. Posjećivat će se različite ranjive skupine društva, djeca vrtićke i rane školske dobi, družiti se s njima kroz zabavne, kreativne i edukativne radionice, izlete. Uređivat će se prostori pojedinaca i ustanova u potrebi i tako im omogućiti primjereniji prostori za rad i kvalitetniji uvjeti života. Sudjelovat će se i u raznim drugim aktivnostima u suradnji sa svima koji prepoznaju vrijednost besplatnog i beskompromisnog rada.

 

Prijavi se na stranici http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera!

Svojom prijavom biraš kako ćeš se prijaviti za akciju, kao grupa ili pojedinac i koji dan želiš volontirati. Prema tome organizatori dodjeljuju akciju, a prijavljeni o njoj saznaju tek na samom početku volontiranja - što je i poanta ovog projekta - volontirati bez kompromisa i ne znajući pri prijavi koju akciju ćeš dobiti.

Prihvati izazov, stavi sebe, svoje sposobnosti, vještine i vrijeme na raspolaganje! Budi dio ovogodišnje Volonterske avanture od 18. do 21. listopada i tako doprinesi za bolju Hrvatsku.


Više informacija potražite na Facebooku, Instagramu i web stranici 72sata.hr.


XVIII. gimnazija Zagreb